I denne digitalt drevne tidsalder er personlig cybersikkerhedsforsikring en relativt ny industri. Forsikringsbranchen ser personlig cybersikkerhed som en af de hurtigst voksende forsikringslinjer i verden og siger kollektivt, at de tilbyder 'gode produkter', der giver praktisk eksperthjælp samt et økonomisk sikkerhedsnet i tilfælde af katastrofe.

Men hvad er egentlig personlig cybersikkerhedsforsikring, og er det det værd?

Generelt giver forsikringsselskaber dækning inden for følgende områder:
 • Cyberangreb - dækker omkostningerne til at gendanne eller udskifte et computersystem og hente personlige digitale aktiver såsom musik, fotografier og video.
 • Ransomware - udgifter og løsesum, der refunderes som et resultat af ransomware og cyberudpressning.
 • Identitetstyveri - dækning for de omkostninger og tjenester, der er afholdt som følge af faktisk eller mistanke om identitetstyveri.
 • Cyberkriminalitet - refusion af tabte penge samt omkostninger og gebyrer, der opstår som følge af kreditkortsvindel eller et phishing-angreb.
Nogle forsikringsselskaber tilbyder også dækning til gendannelse af smarte enheder og wearables, hvis de bliver beskadiget, beskadiget eller ændret af et cyberangreb.

Andre forsikringsfunktioner inkluderer:
 • Adgang til hjælpelinjer
 • Cirka 24 timers rådgivning til efterforskning af e-mail-svindel og cybertyveri
 • Juridisk support til tilfælde af online mobning og chikane
 • Proaktiv overvågning af konti og advarsel om databrud
Når du tegner en cybersikkerhedsforsikring skal du overveje følgende punkter:
 • Termer og definitioner - Der er ikke et universelt sprog, når det kommer til cybersikkerhed. Dette kan være et problem med nogle forsikringer, fordi forsikringsselskabet og den forsikrede måske har forskellige forståelser af de samme vilkår. I nogle tilfælde er disse fejl uskyldige, og i andre er forsikringsselskabet forsætligt vag. Som sådan er det vigtigt at forstå nøjagtigt, hvad der er eller ikke er inkluderet i dækningen for nøjagtigt at etablere beskyttelsesniveauet.
 • Undtagelser - De fleste forsikringspolicer udelukker eller ugyldiggør dækning, hvis visse vilkår eller betingelser er opfyldt. For eksempel dækker politikker typisk ikke angreb udført af terrorister. Det er vigtigt at forstå udelukkelser, fordi mindre detaljer kan kompromittere dækningen fuldstændigt.
 • Sikkerhedskrav - Cybersikkerhedsforsikringer kræver, at forsikringstagere opretholder specifikke beskyttelsesniveauer og opretholder grundlæggende sikkerhedsniveauer. Hvis disse tærskler ikke overholdes, kan det potentielt ugyldiggøre et krav.
Med hensyn til 'grundlæggende sikkerhedsniveauer' skal du have god antimalwaresikkerhed såsom BullGuard Internet Security 2021.

Når det er sagt, giver BullGuard Premium Protection 2021 de samme niveauer af avanceret multi-prisvindende beskyttelse men med inkluderet identitetsbeskyttelse også. ID-oplysninger stjæles ofte fra virksomheder, der har kundeoplysninger i deres databaser. Der er ikke meget, du kan gøre ved dette, men hvis dette sker, advarer BullGuard identitetsbeskyttelse dig, så snart dine data vises på webstedet og mørke webfora, hvor stjålne data handles.

Faktisk vil begge beskytte dig mod malware, herunder ransomware, takket være dynamisk maskinindlæring og andre innovative sikkerhedslag samt identificering af phishing-mails, der indeholder malware og websteder, der skjuler ondsindede links.

Vi ønsker ikke at afholde dig fra at tegne personlig cybersikkerhedsbeskyttelse, det kan være nyttigt, og hvis det giver dig ro i sindet, er det uvurderligt. Men vi tror, at hvis du er intelligent inden for cybersikkerhed, du ved, hvordan phishing-mails ser ud, du kan identificere bankoverførselssvindel. og du bruger den rigtige software sammen med et VPN, vil du være godt beskyttet, som det er. Når det er sagt, er personlig cybersikkerhedsforsikring en relativt ny, men voksende industri og vil kun blive større. Som sådan vil du måske komme ind tidligt, før prisen på forsikringer begynder at stige.