Hvordan kører jeg en første scanning med BullGuard?

Når du har installeret BullGuard, anbefaler vi dig at starte følgende scanninger:

Til APPLE-ENHED (MAC OS)

Fuld Antivirus Scan
     Åbn BullGuard Antivirus-programmet fra Finder> Programmer, og klik på Fuld scanning

Til ANDROID-ENHED

Fuld Antivirus Scan

Åbn BullGuard Mobile Security-appen, tryk på Antivirus, og søg derefter Scan min enhed

Til WINDOWS COMPUTER

Fuld Antivirus Scan
     Åbn BullGuard-programmet, og klik på    Antivirus-boksen og derefter på Full Scan.
     Afslut ved at følge de anbefalinger, der vises i slutningen af ​​scanningen.
     Oplysninger om, hvordan du kører forskellige typer manuelle scanninger, findes her: Scan efter virus.

PC Tune Up

Fra PC Tune Up-boksen og klik på Optimer.
     Afslut ved at følge de anbefalinger, der vises i slutningen af ​​scanningen.
     Flere oplysninger om, hvordan du optimerer din pc her: Kør PC Tune Up.

Sårbarheder
     Fra feltet Sårbarheder klik på knappen    og klik på "Status".
     Følg de anbefalinger, der vises i statusovervågningsvinduet.