Hvor mange servere har BullGuard?

Det enkle svar på dette spørgsmål er: Fra en til så mange som kræves til den bedste oplevelse for dig.
BullGuard er designet til enkelhed, så vi viser en liste med de lande, du kan tilslutte til.

Bagved dette er der en kompleks algoritme, der vil se på ting som serverbelastning, anmodninger mv. og beslutte ud fra resultaterne, hvor mange servere der skal køre.
Den vandrette arkitektur bruger automatiseringsværktøjer til at skala op til endda 10.000 servere, hvis det er nødvendigt, så vores kunder har altid den bedste oplevelse.