Jeg rejser i udlandet. Vil VPN låse op for geobegrænset indhold?

Virksomheder implementerer geobegrænsning på deres indhold på grund af forskellige behov.

Når du bruger VPN, kan noget af dette indhold blive tilgængeligt for dig, men vi kan ikke altid garantere det.

Der er et par skridt, du kan tage for at skjule din identitet bedre, men vær opmærksom på, at det også betyder, at du ikke længere kan finde din enhed, hvis den bliver stjålet, eller at nogle websteder muligvis fejler, eller nogle programmer måtte fungere forkert på grund af ændringerne. Hver bruger bør overveje risikoen versus gevinst for deres egne omstændigheder.
  1. Deaktiver websteder fra at spore din placering fra dine browserindstillinger.
  2. Ryd din browsers cookies og cache.
  3. Deaktiver placeringssporing af din enhed.
Bemærk, at nogle lande kan forbyde brugen af ​​en VPN-tjeneste. Sørg for at undersøge den lokale lovgivning, inden du går på ferie.