Jeg har en persisterende infektion, hvad gør jeg?

Ransomware, spyware, virus, orm, trojan, bot. Alle disse er malware (skadelig software), som er navnet efter den måde de opererer eller den skade de gør.

BullGuard beskytter dig mod alle disse trusler, men der er ingen sikkerhedsprogram, der kan garantere 100% beskyttelse.

Så hvad gør du i den usandsynlige situation BullGuard ikke fjerner infektionen?

Klik her for at starte en Live Chat og vi vil hjælpe dig videre

Vi har faglærte teknikere tilgængelige 24/7, som kan hjælpe dig med at fjerne infektionen, reparere dit system og reparere eventuelle sårbarheder, der tillod infektionen at omgå BullGuard.