Blokerer VPN streaming video på min enhed?

BullGuard VPN skulle tillade al trafik at gå gennem, uden forsinkelse eller afbrydelse.

Hvis du har problemer med at streame eller se videoindhold, er der et par ting, du kan tjekke:

1. Kontroller, om du har problemer med andre streaming platforme (såsom YouTube).
Hvis svaret er ja, kan problemet være med din browser, ikke forbindelsen. Du kan nulstille din browserens cache og cookies som vist i denne vejledning

2. Kontroller, om der er DNS-lækageproblemer på en af disse websteder:

DNS Leak Test.com

DNS Leak.com

IP Leak.com

Hvis du har din VPN-forbindelse slået til, landets IP vist i testen skulle være den fra den server du valgte at tilslutte til, ikke din internetudbyders IP.