Min internetforbindelse virker ikke, hvad gør jeg?

Fejlfinding af forbindelsesproblemer kan være udfordrende.

Hvis din forbindelse fungerede, før du tog en handling, skal du forsøge at fortryde denne handling for at genoprette forbindelsen.

Hvis din forbindelse stadig ikke fungerer, kan problemet være et af følgende:

1. Din router / modem - Tjek dets Admin panel for en firewall, og hvis den er tændt, skal du prøve at deaktivere den.
2. Internetindstillinger på din enhed - Du kan nulstille netværksstakken som vist i denne vejledning.
3. Din firewall - Prøv at deaktivere firewall midlertidigt.
4. Din VPN - Prøv at afinstallere programmet midlertidigt.