Installer og konfigurer

Ønsker du hjælp til din BullGuard-installation? Vores venlige ekspertsupportteam hjælper dig med at installere din BullGuard-software. De sikrer, at det kører problemfrit og effektivt, og de afinstallerer al modstridende sikkerhedssoftware, der måtte køre på computeren.

Køb nu

Se vores tidsplan for andre sprog.

Vil du konfigurere dit BullGuard-program?

Lad os gøre det for dig! Med BullGuard Install & Set Up får du øjeblikkelig hjælp fra vores venlige supportteam. En af vores eksperter vil via fjernadgang få adgang til din computer og:

• Fjerne andre sikkerhedsprogrammer for at sikre systemstabilitet
  • Kontrollere, om BullGuard fungerer korrekt
  • Installere BullGuard-softwaren og konfigurere den, så din computer forbliver hurtig og sikker
  • Give dig en kort vejledning i, hvordan du bruger BullGuard og dets funktioner
  • Aktivere din licensnøgle og konfigurere din BullGuard-konto
  • Give dig en oversigt over, hvad der er blevet foretaget
  • Sikre, at BullGuard dækker det korrekte antal computere i overensstemmelse med abonnementet
  • Svare på andre sikkerhedsspørgsmål, som du måtte have.

Kundeanmeldelser