App hovedvindue

Når du har logget på programmet, vil du se hovedskærmen med Quick Connect-knappen.

Herfra har du to muligheder for at oprette forbindelse til en server:

Hurtig tilslutning bruger en kompleks algoritme til at bestemme, hvilken er den bedste server til at forbinde til for den bedste ydeevne.

Lande er også opført, og du kan trykke og trække listen op for at vælge et bestemt land at oprette forbindelse til. Du kan indstille dine favoritter til at blive vist i starten af listen. Hvis du trykker på Mine favoritter, vil du skjule Quick Connect-knappen og kun vise dine yndlingslande.

Du skal give adgang til applikationen for at oprette forbindelsen. Bemærk, at appen ikke kræver andre tilladelser.

Når en forbindelse er etableret, vil du på hovedskærmen se den IP-adresse, du har fået, og fra meddelelsesområdet kan du overvåge trafikstørrelsen.