Åbn Google Play på din enhed og søg efter "Bullguard VPN", eller blot klik HER fra din Android enhed.

Tryk derefter på Installer, og download og installationsprocessen følger.

Installationsprocessen afslutter hurtigt, og når den er færdig, kan du starte BullGuard VPN programmet. For at køre programmet skal du trykke på Åbn.
Hvis du vil starte det på et senere tidspunkt, skal du bare forlade Play Butikken.