For at installere BullGuard VPN-app på din iOS-enhed, besøg App Store og søg efter BullGuard VPN eller besøg dette link direkte fra din enhed.

Tryk på ’Download fra skyen’ knappen og vent til appen hentes og installeres. Når den er færdig, tryk på Åbn knappen for at starte applikationen.

Den første skærm vil bede dig om at enten Tilmelde dig eller Log ind. Læs venligst Konto og abonnements guide hvis du ikke allerede har en konto for at logge ind med.