Jeg har allerede Antivirus installert, hvorfor trenger jeg VPN?

Bullguard Antivirus, Bullguard Internet Security og BullGuard Premium Protection har produkter som gir sikkerhet for enheten de er installert på.
Den viktigste funksjonen til et sikkerhetsprogram er å blokkere virus og ondsinnede kode, uavhengig av form, fra å komme til på enheten din.

Bullguard VPN Vil skjule identiteten din på Internett, slik at det ser ut som om du har en annen fysisk plassering, og vil sikre (kryptere) trafikken.

Her er noen eksempler på bruk av VPN:
  1. Du er borte på ferie, men trenger å handle for ting i din egen valuta, ikke den lokale.
  2. Du er på ferie og ser på din favorittfilm på streaming-nettsteder, uten begrensninger på grunn av din plassering.
  3. Du er i en restaurant, og du må koble deg til det offentlige trådløse nettverk.
  4. Du önsker en sikker tilkobling til banken din.