Hvordan kjører jeg en første gjennomsøkningen med BullGuard?

Etter at du har installert BullGuard, anbefaler vi deg å starte følgende gjennomsøkninger: Full Antivirus Scan:

For APPLE DATAMASKIN:

Full Antivirus skanning
    Åpne BullGuard Antivirus-programmet fra Finder> Programmer, og klikk Full Scan

For ANDROID ENHET

Full Antivirus skanning
     Åpne BullGuard Mobile Security-appen, velg Antivirus, og søk deretter Skann enheten min

For WINDOWS DATAMASKIN:

Full Antivirus skanning

Åpne BullGuard-programmet og fra Antivirus-boksen, klikk på   , og deretter på Full Skanning.
     Fullfør ved å følge anbefalingene som vises ved slutten av gjennomsøningen.

Informasjon om hvordan du kjører forskjellige typer manuelle gjennomsøkninger finner du her: Skann etter
     virus
.

PC Tune Up

Fra PC Tune Up-boksen og klikk på Optimaliser.

Fullfør ved å følge anbefalingene som vises ved slutten av gjennomsøkningen.
     Mer informasjon om hvordan du optimaliserer PCen din her: Kjør PC Tune Up.

Sårbarheter
     Fra boksen Sårbarheter, klikk på knappen    og klikk "Status".
     Følg anbefalingene som vises i statusmonitorvinduet.