Hvordan konfigurerer jeg BullGuard-innstillingene på enheten min?

Så snart BullGuard installerer, er det klart, etter prinsippet "plug and play" - du trenger ikke engang å starte enheten på nytt.

Det er noen innstillinger du kan tilpasse i BullGuard Internet Security og Premium Protection:

For WINDOWS COMPUTER
     Antivirus
     For å planlegge en rask / full / skreddersydd skanning, sjekk denne veiledningen: Antivirusprofiler.
     Hvis du er en utvikler, må du sette opp instillingene, slik att ulike mapper og dokumenter blir hoppet over
     når gjennomsøkningen pågår.
     Du må også gjøre dette, hvis du oppdaterer ofte og noen ganger med usignerte filer.
     Du kan finne ut hvordan herfra: Antivirus-innstillinger.

Sikkerhetskopiering

Å sette opp en backupprofil er den ansvarlige tingen å gjøre.

Du kan velge One Drive, Dropbox, Online Drive eller til og med en lokal harddisk for sikkerhetskopiering.

Foreldrekontroll

Hvis du deler datamaskinen din med barn, må du opprette en egen Windows-konto, med
     brukerautorisasjon.
     Bruk BullGuard til å kontrollere webfiltrering, tilgang, applikasjoner og til og med spesifikke data, for
     eksempel kredittkort.

For ANDROID ENHET

Innstillingene til BullGuard-appen styres fra Mobile Security Manager-plattformen.