Jeg reiser til utlandet. Vil VPN låse opp geografisk begrenset innhold?

Bedrifter implementerer geografisk begrensning på innholdet på grunn av ulike behov.

Når du bruker VPN, kan noe av dette innholdet bli tilgjengelig for deg, men vi kan ikke alltid garantere det.

Det er noen ting du kan gjøre for å bedre skjule identiteten din, men vær oppmerksom på at dette også betyr at du ikke lenger kan finne enheten hvis stjålet eller enkelte websider kan oppføre seg dårlig, eller du kan ha noen programmer som ikke fungerer som de skal på grunn av endringer som er gjort. Hver bruker bør tenke på risikoen mot gevinst for sine egne forhold.
  1. Deaktiver nettsteder som sporer posisjonen din fra nettleserinnstillingene dine.
  2. Fjern Cookies og cache-minnet.
  3. Deaktiver plasseringssporing av enheten.
Vær oppmerksom på at enkelte land kan forby bruk av en VPN-tjeneste. Sørg for å sjekke lokal lov før du reiser bort på ferie.