Jeg får en feil ved tilkobling av VPN. Hva skal jeg gjøre?

Her er noen ting du kan feilsøke selv, når du har problemer med å koble til:
  1. Hvis du har et sikkerhetsprodukt på enheten din, annet enn Bullguard, må du kanskje opprette unntak for Bullguard VPN-programmet og mapper.
  2. Sjekk om du kan koble til en annen server.
  3. Sjekk om du kan koble TCP i stedet for UDP eller omvendt.
  4. Sjekk om du har Kill Switch aktiv og prøv det motsatte alternativet.
  5. Start / restart enheten på nytt.
  6. Logg ut og logg deretter inn igjen
  7. Installer / reparer VPN-programmet på nytt.
  8. Bare Windows: Rens nettverket fra diagnoseverktøy som du finner i innstillingene for VPN Bullguard-programmet.
Hvis alt ovenfor ikke fungerer, kan problemet være en driverkonflikt som må eskaleres. Det beste rådet vi kan gi, er å kontakte vår supportavdeling for å få en agent til å hjelpe deg.