Er VPN-tilkoblingen blokkert videostreaming på enheten min?

BullGuard VPN skal tillate all trafikk å gå gjennom uten forsinkelser eller forstyrrelser.

Hvis du har problemer med å streame, eller å se videoinnhold, så kan du følge stegene under:

1. Sjekk om andre streamingtjenester fungerer (YouTube, Netflix, Amazon, HBO, NRK nettTV etc.) Hvis svaret er ja, kan problemet skyldes nettleseren din og ikke forbindelsen. Du kan forsøke å nullstille nettleser innstillinger og informasjonskapsler som vist på denne hjelpe siden.

2. Kontroller eventuelle problemer med DNS-lekkasje på noen av disse nettsidene:
DNS Leak Test.com
DNS Leak.com
IP Leak.com

Hvis du har VPN-tilkoblingen din aktivert, bør IP-adressen som vises i testresultatet, være fra landet du har koblet til via VPN, og ikke IP-adressen du mottar fra Internett-leverandøren din.