Installer og konfigurer

Vil du ha hjelp med installasjonen av BullGuard? Det vennlige støtteteamet vårt bestående av eksperter vil hjelpe deg med å installere BullGuard-programvaren. De vil passe på at den kjører jevnt og effektivt, og avinstallere eventuell konflikterende sikkerhetsprogramvare som kjører på datamaskinen din.

Kjøp nå

Sjekk Timeplanen vår for andre språk.

Vil du konfigurere BullGuard-beskyttelsen din?

La oss gjøre det for deg! Med BullGuards installasjons- og konfigurasjonstjeneste får du umiddelbart hjelp fra det vennlige støtteteamet vårt. En av ekspertene våre vil be deg om tilgang til datamaskinen din og:

• fjerne alle andre sikkerhetsprogrammer for å sikre systemstabilitet.
  • kontrollere at BullGuard fungerer som det skal.
  • installere BullGuard-programvaren og konfigurere den for å holde PC-en din rask og trygg.
  • gi en kort opplæring i hvordan å bruke BullGuard og dets funksjoner.
  • aktivere lisensnøkkelen din og konfigurere BullGuard-kontoen din.
  • gi deg en oppsummering av hva de har gjort.
  • påse at BullGuard dekker riktig antall datamaskiner, slik abonnementet tillater.
  • svare deg på sikkerhetsspørsmål.

Kundebarometer