Installatie

Hoe voer ik een eerste scan met BullGuard?

Nadat u BullGuard geïnstalleerd heeft, raden wij u aan om de volgende scans te starten:

Voor MAC

Volledige Antivirus Scan
     Open de BullGuard Antivirus applicatie op uw Mac via Finder > Applicaties en klik op “Volledige Scan”.

Voor ANDROID APPARAAT

Volledige Antivirus Scan
     Open de BullGuard Mobile Security app, druk op Antivirus en dan Scan mijn apparaat.

Voor WINDOWS COMPUTER

Volledige Antivirus Scan

Open het BullGuard programmma en van het Antivirus onderdeel klik op de omlaag pijl    en dan
      op Volledige scan.

De scan wordt beëindigd door het volgen van de aanbevelingen aan het einde van de scan.
     Informatie omtrent handmatige scans kunt u hier vinden: Scannen naar virussen.

PC Tune Up
    In het PC Tune Up onderdeel, klik op de omlaag pijl en dan kies Optimaliseren.
    Het proces wordt beëindigd door het volgen van de aanbevelingen aan het einde van de scan.
    Meer informatie over het optimaliseren van uw computer kunt u hier vinden: PC Tune Up draaien.

Kwetsbaarheden
     In het Kwetsbaarheden onderdeel op op de omlaag pij     en dan klik op “Status”.
     Volg de aanbevelingen getoond in het status venster.