Ik ben op reis naar een ander land. Zal de VPN geografisch beperkt inhoud ontsluiten?

Bedrijven implementeren geo-restrictie op hun inhoud voor verschillende behoeften.

Wanneer u een VPN gebruikt, een deel van de inhoud kan beschikbaar zijn maar wij kunnen dat niet altijd waarborgen.

Er zijn enkele stappen dit u kunt ondernemen om uw identiteit beter te  verbergen maar u moet rekening houden met het feit dat dit ook betekent dat u de locatie van uw apparaat niet kunt opsporen indien gestolen of sommige websites niet normaal geopend kunnen worden en sommige applicaties niet naar behoren werken. Elke gebruiker moet nadenken over het risico versus de winst voor zijn eigen omstandigheden.
  1. Schakel websites uit die uw locatie volgen vanuit uw browserinstellingen.
  2. Verwijder de browser cookies en cache.
  3. Schakel uit de locatie volgen van uw apparaat.
Houd er rekening mee dat het gebruik van een VPN-service is verboden in sommige landen. Zorg ervoor dat u de plaatselijke wetgeving controleert voordat u op vakantie gaat.