BullGuard of een service start niet, wat kan ik doen?

Er zijn verschillende situaties waarin BullGuard niet start of een van de services niet start.

1. Indien u een andere beveiligingsprogramma geinstalleerd heeft( of resten van een onjuiste verwijdering)
         en dat blokkeert BullGuard > U moet dat programma verwijderen / de resten opschonen.
     2. Sommige Windows Services zijn beschadigd. Die moeten gerepareerd worden.
     3. Uw computer is reeds geïnfecteerd.

De meest voorkomende foutmeldingen dat een gebruiker krijgt tijdens het installeren van BullGuard zijn: “VBscript error” of “Main services is not running BullGuard cannot start” ( na de installatie). Anderzijds, kan het programma niet functioneren zonder dat een bijzondere foutmelding weergegeven wordt.

Het beste advies dat wij u hier kunnen geven is Klik hier om een Live Chat te starten en wij zullen u graag assisteren.

Wij hebben gekwalificeerde technici die 24/7 bereikbaar zijn om u met het verwijderen van conflicterende programma’s , het verwijderen van infecties en het repareren van uw systeem te helpen.