Blokkeert de VPN het streaming van video op mijn toestel?

BullGuard VPN moet alle verkeer doorlaten, zonder vertraging of storing.

Indien u problemen met het streaming of bekijken van video-inhoud ervaart, zijn er een paar aantal dingen die u kunt controleren:

1. Controleer of u ook problemen met andere streaming platforms heeft ( zoals YouTube)
Indien ja, kan het probleem aan uw browser en niet aan uw verbinding gekoppeld zijn. U kunt uw browser cache en cookies zoals hier aangewezen resetten.

2. Controleer of er problemen met DNS leak zijn, op een van de onderstaande webpagina’s:
DNS Leak Test.com

DNS Leak.com

IP Leak.com

Indien uw VPN verbinding ingeschakeld is, moet de land-IP, dat in de test aangewezen is, hetzelfde met die van de server waarmee u gekozen heeft te verbinden zijn en niet de IP van uw Internet Service Provider.