Mijn internetverbinding werkt niet, wat moet ik doen?

Het oplossen van verbindingsproblemen kan een hele uitdaging zijn.

Indien uw verbinding werkte voor u een actie ondergenomen heeft, probeer dat actie ongedaan te maken voordat u iets anders probeert om uw verbinbing te herstellen.

Als de verbinding werkt nog steeds niet, kan het probleem door een van de onderstaande veroorzaakt zijn:

1. Uw router / modem – Controleer in uw Admin paneel naar firewall and indien actief, probeer de firewall uit te schakelen.
2. De  internetverbinding instellingen op uw apparaat - U kunt uw network stack, zoals in deze aanwijzing aangewezen is, resetten.
3. Uw firewall – probeer de firewall tijdelijk uit te schakelen.

4. Uw VPN - Probeer de toepassing tijdelijk te verwijderen.