Hoofdvenster van de applicatie

Als u eenmaal bent ingelogd, zult u het hoofdscherm met de Quick Connect knop zien.

Vanuit hier heeft u twee manieren om met een server te verbinden:

Quick connect gebruikt een ingewikkeld algoritme om te bepalen welke server het beste voor u werkt om de hoogste prestaties te geven.

Landen staan in de lijst, u kunt hierdoor bladeren en een specifiek land kiezen om mee te verbinden. U kunt uw favorieten instellen zodat deze standaard bovenaan de lijst staan. Druk op Mijn Favorieten om de Quick Connect knop te verbergen zodat alleen uw favorieten worden weergegeven.

U zult toestemming moeten geven aan de applicatie om de verbinding tot stand te brengen. De app heeft geen andere toestemmingen nodig.

Als een verbinding eenmaal tot stand is gebracht, zult u op het hoofdscherm het IP adres zien dat u is toegewezen, en in de meldingen kunt u uw dataverkeer nagaan.