Hvordan kan jeg administrere mine installationer?

For BullGuard VPN-enheder skal du blot logge af en enhed for at tilføje en anden på sin plads.
Jeg vil helst sige noget lignende. Du kan installere BullGuard VPN på forskellige enheder, men du kan samtidig have maksimalt 6 enheder tilsluttet VPN. Hvis du når grænsen og vil forbinde en anden enhed, skal du afbryde en af de allerede tilsluttede.

For BullGuard Antivirus, Internet Security og Premium Protection, når du installerer BullGuard på en enhed, og du allerede har brugt alle installationer på dit abonnement, bliver du bedt om enten at tilføje flere enheder til dit abonnement eller vælge et andet abonnement eller deaktivere en af de eksisterende installationer til at bruge det.

Du kan også altid gøre det fra Min konto.

Når du er logget ind, kan du se i sektionen Aktive installationer og deaktivere eller aktivere en enhed derfra, alt efter dine behov.