Hvordan administrerer jeg mine installasjoner?

For BullGuard VPN-enheter, logg bare ut av en enhet, for å legge til en annen i stedet.
Jeg vil helst si noe sånt. Du kan installere BullGuard VPN på forskjellige enheter, men du kan ha maksimalt 6 enheter koblet til VPN samtidig. Hvis du når grensen og vil koble til en annen enhet, må du koble fra en av de allerede tilkoblede.

For BullGuard Antivirus, Internet Security og Premium Protection, når du installerer BullGuard på en enhet, og du allerede har brukt alle installasjonssporene på abonnementet ditt, blir du bedt om å legge til flere enheter til abonnementet ditt, eller velge et annet abonnement eller deaktivere en av de eksisterende installasjonsplassene.

Du kan også alltid gjøre det fra Min konto.

Etter at du har logget inn, kan du se i delen Aktive installasjoner og deaktivere eller aktivere en enhet derfra, i henhold til dine behov.