Hoe kan ik mijn installaties beheren?

Voor BullGuard VPN apparaten, moet u gewoon in de toestel afmelden om de applicatie op een andere apparaat te installeren.

U kunt BullGuard VPN op verschillende apparaten installeren maar u kunt maximaal 6 apparaten aan de VPN tegelijkertijd verbonden hebben. Indien u het aantal apparaten limiet bereikt en een andere apparaat wilt verbinden, moet u een van de actieve toestellen uitschakelen.

Voor BullGuard Antivirus, Internet Security en Premium Protection, wanneer u BullGuard op een apparaat installeert en alle installatie slots van uw abonnement gebruikt heeft, wordt u dan gevraagd om meerdere apparaten aan uw abonnement toe te voegen of een andere abonnement te kiezen of een van de huidige installatie slots uit te schakelen om deze vrij voor gebruik te kunnen maken. Dat kunt u altijd via Mijn Account doen.

Na het aanmelden, ga naar het  Actieve Installaties onderdeel en afhankelijk van uw behoeften,schakel een gewenste apparaat uit of in.