Hur hanterar jag mina installationer?

För BullGuard VPN-enheter loggar du helt enkelt ut från en enhet, för att kunna lägga till en annan installation i sitt ställe.
Du kan installera BullGuard VPN på olika enheter, men du kan ha maximalt 6 enheter anslutna samtidigt till VPN-tjänsten. Om du har nått det maximala antalet enheter dom du kan ansluta till och önskar ansluta en annan enhet behöver du koppla bort en av de redan anslutna enheterna.

För BullGuard Antivurs, Internet Security and Premium Protection, när du installerar BullGuard på en enhet och du redan har använt alla installationer tillåtna av din prenumeration, blir du ombedd att antingen lägga till fler enheter till din prenumeration, välja ett annat abonnemang eller inaktivera en av de befintliga installationsplatserna för att tillåta nya installationer. Detta kan göras från Mitt konto.

När du har loggat in kan du från avsnittet Aktiva installationer inaktivera eller aktivera en enhet, enligt behov.