Hvordan gendanner jeg mit kodeord?

For at beskytte din konto har ingen adgang til brugeradgangskoder.

Hvis du har glemt dit kodeord, skal du nulstille det. Her er hvordan:

1. Åbn adgangskodeåbningsformularen ved at klikke her.
2. Indtast dit BullGuard brugernavn (email adresse) og klik på reCapcha afkrydsningsfeltet.
3. Tryk på Gendan adgangskode.
4. Åbn din email-postboks og find meddelelsen om adgangskodegendannelse.
    Hvis du ikke kan finde e-mail til adgangskodegendannelsen i din indbakke, skal du også kontrollere din Spam-mappe.
    E-mailen har emnet: BullGuard: Ændring af adgangskode.
5. I e-mailet klik på det røde og understregede "link" ord.
6. Det åbner en ny webside, hvor du skal indtaste din nye adgangskode to gange og klikke på Send.

Du kan også finde en trinvis vejledning med skærmbilleder ved at klikke på dette link.