Hvordan gjenoppretter jeg passordet mitt?

For å beskytte kontoen din har ingen tilgang til ditt passord.

Hvis du har glemt passordet ditt, må du nullstille det. Her er hvordan:

1. Gå til skjemaet for tilbakestilling av passord ved å klikke her.
     2. Skriv inn ditt BullGuard brukernavn (e-postadresse) og klikk på reCapcha-merket.
     3. Trykk på Gjenopprett passord
     4. Åpne e-post inboksen, og finn meldingen om gjenoppretting av passord.
     Hvis du ikke finner e-posten for gjenoppretting av passord i inboksen, skjekk også Spam-mappen din.
     E-posten vil ha emnet: BullGuard: Endring av passord
     5. I e-posten klikker du på det røde og understreket "link" -ordet.
     6. Det vil åpne en ny nettside der du må taste inn ditt nye passord to ganger, og klikk på Send.

Du kan også finne en trinnvis veiledning med skjermbilder ved å klikke på denne linken.