Hoe kan ik mijn wachtwoord herstellen?

Om uw account te beveiligen, is het toegang naar gebruiker wachtwoorden voor niemand beschikbaar.

Indien u uw wachtwoord vergeten heeft, moet u dat herstellen zoals onderaan aangeraden:

1. Open het wachtwoord herstellen formulier door hier klikken.
     2. Vul uw BullGuard gebruikersnaam ( e-mailadres) in en dan klik in het ReCapcha vinkje.
     3. Klik op Wachtwoord herstellen.
     4. Open uw e-mail Postvak IN en zoek naar het wachtwoord herstellen e-mail.
          Indien u het wachtwoord herstellen e-mail niet in uw Postvak IN kunt vinden, controleer uw Ongewenste

map(pen) ook.
          Het onderwerp van het e-mail is: BullGuard: Wachtwoord wijzigen.
      5. In dat e-mail klik op de rode en onderstreepte woord “link”.
      6. Dat zal een nieuwe web pagina openen, waarin u het nieuwe wachtwoord twee keer moet invoeren en u
          moet vervolgens op Verzenden te klikken.

U kunt ook een staap voor stap handleiding met schermafbeeldingen openen indien u op deze link klikt.