Hur återställer jag mitt lösenord?

För att skydda ditt konto har vi ingen tillgång till ditt användarlösenord.

Om du har glömt ditt lösenord måste du återställa det. Så går du tillväga:

1. Öppna formuläret för återställning av lösenord genom att klicka här.
2. Ange ditt BullGuard användarnamn (e-postadress) och klicka på reCapcha-kryssrutan.
3. Tryck på Återställ lösenord
4. Öppna din e-postadress Inkorg och hitta meddelandet om återställning av lösenord.
     Om du inte hittar e-postadressen för återställning av lösenord i din inkorg, kolla även i Skräppost-mappen.
     E-postmeddelandet kommer att ha i fältet för Ämne följande text: BullGuard: Byte av lösenord
5. I e-postmeddelandet klickar du på det röda och understrukna ordet "länk".
6. Det öppnar en ny webbsida där du ska ange ditt nya lösenord två gånger och klicka på Skicka.

Du kan också hitta en steg-för-steg guide med skärmdumpar genom att klicka på denna länk.