Hvordan aktiverer jeg min licensnøgle?

Du kan aktivere en licensnøgle (aktiveringskode) i programmet eller i Min kontoside.

Desktop / Laptop (Windows): Åbn BullGuard-programmet> klik på Indstillinger> Aktivér licensnøglen.

Apple-enhed (MAC OS): Højreklik på tandhjulssymbolet fra BullGuards hovedskærm, og fanen Generelt åbnes. Vælg "Aktivér licensnøgle".

Mobil enhed (Android): Tryk på knappen Menu øverst til højre> tryk på Aktiveringskode