Hvordan aktiverer jeg lisensnøkkelen min?

Du kan aktivere en lisensnøkkel (aktiveringskode) i programmet, eller i Min konto.

Desktop / Laptop (Windows): Åpne BullGuard-programmet> klikk Innstillinger> Aktiver lisensnøkkelen.

Apple-enhet (MAC OS): Høyreklikk på hjulhjulssymbolet fra hovedskjermen til BullGuard, og kategorien Generelt åpnes. Velg "Aktiver lisensnøkkel".

Mobil enhet (Android): Trykk på menyknappen øverst til høyre> trykk Aktiveringskode