Hoe activeer ik mijn licentiesleutel ?

U kunt uw licentiesleutel  (activatie code) in een van de BullGuard applicaties activeren of via Mijn account.

Vaste PC/Laptop (Windows): Open de BullGuard toepassing > klik op Instellingen  > Activeer de licentiesleutel.

Apple toestel  (Mac OS): Rechtsklik op de tandwiel knop in het BullGuard hoofdscherm  en dan wordt de Algemeen tab geopend. Selecteer “Licentiesleutel activeren”.

Mobiel apparaat (Android): Druk op de Menu knop rechts-boven > druk op Activeer code.