Hur aktiverar jag min licensnyckel?

Du kan aktivera en licensnyckel (aktiveringskod) i programmet eller på Mitt konto.

Stationär / bärbar dator (Windows): Öppna BullGuard-programmet> klicka på Inställningar> Aktivera licensnyckeln.

Apple-dator (MAC OS): Högerklicka på kugghjulssymbolen från BullGuards huvudskärm och fliken Allmänt öppnas. Välj "Aktivera licensnyckel".

Mobil enhet (Android): Tryck på menyknappen längst upp till höger> tryck på Aktiveringskod.