Kontinuerlig beskyttelse

Hvad er BullGuard Kontinuerlig Beskyttelse-programmet?

Når det kommer til computer-beskyttelse, automatiske fornyelser er en industristandard, især for Internet Security programmer. Der er en stigende efterspørgsel fra kunder for altid at være beskyttet, og dermed for de fleste er det yderst vigtigt, at vi tilbyder Automatisk Fornyelse som en del af vores pakke. BullGuard har fået implementeret Kontinuerlig Beskyttelse (Automatisk Fornyelse), efter at vores kunder har fortalt os, at de foretrækker at få deres licens fornyet automatisk i stedet for at skulle manuelt købe deres abonnement hvert år.

Alle BullGuard produkter er automatisk tilmeldt Automatisk Fornyelse i BullGuard Kontinuerlig Beskyttelse-programmet, medmindre kunden har selv valgt andet. Når din licensperiode er ved at udløbe, bliver abonnementet fornyet automatisk, hvilket sikrer at din beskyttelse ikke afbrydes.

Dit abonnement fornyes automatisk 38 dage før udløbsdatoen. Du modtager en mail 11 dage før abonnementet trækkes på kreditkort, samt en bekræftelse på transaktionen.

Hvorfor så tidligt? Transaktioner kan mislykkes af flere årsager. Det er derfor, at den automatiske fornyelse skal gennemføres før, så du har tid til at forny manuelt, hvis den automatiske metode mislykkedes, og forbliver beskyttet.

Den Automatiske Fornyelse bliver udført med de samme funktioner som sidste gang du købte BullGuard
(abonnement-type, antal PC'er og abonnement-periode).