Jag har redan installerat säkerhetsprogram, varför behöver jag VPN?

BullGuard Antivirus, BullGuard Internet Security och BullGuard Premium Protection är säkerhetsprodukter vars uppgift är att skydda enheterna som de är installerade på.
Huvudfunktionen hos ett säkerhetsprogram är att blockera skadlig kod, oavsett skepnad, från att göra intrång eller att köra på din enhet.

BullGuard VPN säkrar (krypterar) din datatrafik, samt maskar din identitet på Internet, vilket innebär att du till synes befinner dig på en annan fysisk plats än den du befinner dig på i själva verket.

Här följer några exempel på VPN-användning:
  1. Handla online genom att använda ditt eget lands valuta när du befinner dig utomlands.
  2. Strömma dina favoritfilmer på semester utan att behöva tänka på geoblockering.
  3. Du befinner dig på en restaurang och behöver ansluta till dess offentliga och oskyddade trådlösa nätverksanslutning för att komma åt konfidentiell information från din arbetsplats.
  4. Du önskar uprätta en säker anslutning till din bank.