Hur kör jag en första genomsökning med BullGuard?

Direkt efter att BullGuard har installerats klart, rekommenderar vi förljande genomsökningar:

För APPLE DATOR

Fullständig virusgenomsökning
    Öppna BullGuard Antivirus-programmet från Finder> Program och klicka på Full Scan.

För ANDROID ENHET

Fullständig virusgenomsökning
     Öppna BullGuard Mobile Security-appen, tryck på Antivirus och Sedan Skanna enheten

För WINDOWS DATOR

Fullständig virusgenomsökning

Öppna BullGuard-programmet och från Antivirus-rutan, klicka på     och därefter på Full Scan.
     Avsluta genom att följa rekommendationerna som visas när genomsökningen är klar.
     Information om hur du kör olika typer av manuella genomsökningar finner du här: Virusgenomsökning.

PC Tune UP
     Från rutan PC Tune Up och klicka på Optimera.
     Avsluta genom att följa rekommendationerna som visas när genomsökningen har körts klart.
     Mer information om hur du optimerar din dator finner du här: Kör PC Tune Up.

Sårbarheter
     Klicka på knappen    och därefter på "Status" i rutan Sårbarheter.
     Följ rekommendationerna som visas i statusövervakningsfönstret.