Hur konfigurerar jag BullGuard-inställningarna på min enhet?

Så snart BullGuard installerar, är det principen "plug and play" som gäller - du behöver inte ens starta om enheten när installationen är klar.

Det finns dock en del inställningar som du kan konfigurera i BullGuard Internet Security och Premium Protection:

För WINDOWS-DATORER

Antivirus
     För att schemalägga en snabb / fullständig / anpassad sökning, följ anvisningarna i denna guide:
     Antivirusprofiler.

Ifall du är en utvecklare måste du konfigurera din arbetsmiljö för att kunna undanta mappar från
     genomsökningar utförda av bullguard antivirus.
     Du behöver även undanta körande program från genomsökning, ifall de uppdateras ofta och/eller om
     uppdateringarna inte är signerade.
     Du kan ta reda på mer information här: Antivirus-inställningar.

Säkerhetskopiering
     Att skapa en säkerhetskopieringsprofil är ett ansvarsfullt tillvägagånssätt att säkra dina filer på.
     Du kan välja OneDrive, Dropbox, OnlineDrive eller till och med en lokal hårddisk för dina säkerhetskopior.

Föräldrakontroll

Använd BullGuard för att styra webbfiltrering, åtkomst, applikationer och till och med specifika data, som
     kreditkort.

För ANDROID-ENHETER
     Inställningarna för BullGuard-appen styrs från plattformen Mobile Security Manager.