BullGuard eller en av dess tjänster startar inte, vad gör jag?

Det finns en handfull situationer i vilka BullGuard eller en av dess tjänster inte startar.

1. Ifall du har ett annat säkerhetsprogram installerat (eller rester från en felaktig avinstallation) och det
         blockerar BullGuard> Du måste avinstallera det programmet / rensa resterna.
      2. En eller flera Windows-tjänster är skadade. De behöver repareras.
      3. Din dator är redan infekterad.

De vanligaste felmeddelandena en användare kan få när BullGuard installeras är: "Vbscript error" eller "Huvudtjänsten körs inte - BullGuard kan inte starta" (efter installationen). Alternativt kan programmet sluta fungera utan ett specifikt felmeddelande.

För sådana fall är det bästa rådet som vi kan ge dig är att klicka här för att starta en Chatt-session och vi hjälper dig gärna.

Vi har utbildade tekniker tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig att avinstallera program som kommer i konflikt med BullGuard; ta bort infektioner och reparera ditt system.