Jag får ett fel vid anslutning av VPN. Vad ska jag göra?

Nedan finner du några steg som du själv kan följa för att felsöka anslutningsproblemet:
  1. Ifall du har en säkerhetsprodukt på din enhet utöver BullGuard, kan du behöva skapa undantag för BullGuard VPN-programmet samt dess installationsmappar.
  2. Kontrollera om du kan ansluta till en annan server.
  3. Kontrollera om du kan ansluta genom TCP istället för UDP (eller tvärtom).
  4. Kontrollera om du har Kill Switch aktiverat och inaktivera det tillfälligt för teständamål.
  5. Starta om enheten.
  6. Logga ut från applikationen och logga in på nytt.
  7. Installera / reparera VPN-programmet.
  8. Endast för Windows: Spola ditt nätverk från Diagnostic-verktyget som du hittar i Inställningarna i BullGuard VPN-programmet.

Om ingen av de ovanbeskrivna åtgärderna fungerar, kan problemet vara relaterat till en konflikt mellan drivrutiner som behöver eskaleras för vidare undersökning. Det bästa du kan göra då är att kontakta vår supportavdelning för att få hjälp med problemet av en agent.