Blockerar VPN-anslutningen strömmande video på min enhet?

BullGuard VPN skall tillåta all trafik att gå igenom, utan dröjsmål eller avbrott.

Ifall du har problem med att strömma eller titta på videoinnehåll finns det några saker som du kan göra:

1. Kontrollera om du har problem med andra strömmande plattformar (som YouTube).
Om svaret är ja kan problemet bero på din webbläsare och inte på anslutningen. Du kan återställa webbläsarens cache och kakor enligt bilden i denna handbok.

2. Kontrollera om det finns problem med DNS-läckage på någon av dessa webbsidor:

DNS Leak Test.com

DNS Leak.com

IP Leak.com

Om du har din VPN-anslutning aktiverad, ska den IP-adress som visas i testreseultatet vara från det landet du har anslutit till via VPN, och inte IP-adressen som du erhåller från din internetleverantör.