Min internetanslutning fungerar inte, vad gör jag?

Felsökning av anslutningsproblem kan bli en utmaning.

Ifall din anslutning fungerade innan du vidtog någon åtgärd på datorn åtgärd, försök sedan att återgå till inställningarna som var aktiva före åtgärden och testat ifall anslutningen fungerar.

Om din anslutning fortfarande inte fungerar kan problemet ber på något av följande:

1. Din router / modem - Kontrollera i administratörspanelen ifall brandväggen är på och försök att inaktivera den.
2. Inställningarna för internetanslutning på din enhet - Du kan återställa nätverksstacken enligt den här guiden.
3. Brandväggen på din enhet - Försök att inaktivera brandväggen tillfälligt.
4. VPN-programmet - Försök att avinstallera programmet tillfälligt och installera sedan om det på nytt.