Er du it-forhandler, eller arbejder du hos en MSP-virksomhed (virksomheder, der fjernstyrer en kundes it-infrastruktur), kan du se frem til øgede indtægter, da BullGuard Small Office Security nu lancerer MSP-dedikeret centraliseret fjernstyring til små virksomheder.

Small Office Security er et prisvindende cybersikkerhedsprogram for små virksomheder. Og med flere hjemmearbejdsdage er der kun kommet et stigende behov for at sikre medarbejdere mod phisningmails, malware og ransomware.

Og nu kan MSP-virksomheder og it-forhandlere sikre kunderne mod dette. Med centraliseret fjernstyring er det nemlig muligt at få installeret Small Office Security via et link på mail. Herfra kan man via fjernstyring foretage trusselsscanning, opdatere programmer og låse enheder, der er mistet eller stjålet.

Nye muligheder

Det giver anledning til nye forretningsmuligheder for MSP-virksomheder såvel som it-forhandlere.
For mange programmer til små virksomheder gælder det nemlig, at produktet blot er en nedskalering af programmer til større virksomheder. I praksis gør det programmerne komplekse og vanskelige at administrere for små virksomheder.

BullGuard Small Office Securitys fjernstyring er en løsning på disse problemer. Det giver MSP-virksomheder og it-forhandlere mulighed for at tilbyde små virksomheder den omfattende beskyttelse, de har brug for til en god pris.

Tilpasning til den enkelte kunde

BullGuard-partnere kan desuden præsentere en række fleksible faktureringsmuligheder, der passer til den enkeltes forretningsbehov. Og abonnementer er tilgængelige af en, to eller tre års varighed eller på månedlig basis for fleksibilitet, hvis kundens sikkerhedsbehov ændres.

Desuden er det også muligt at prøve Small Office Security gratis i en periode for at sætte gang i nye markeder, tiltrække kunder eller opbygge salg.

Ønsker du mere information om BullGuard Small Office og BullGuard-partnerprogrammet, kan du kontakte din lokale BullGuard-salgsrepræsentant eller besøge: https://www.bullguard.com/da/business/partners