Jeg allerede har beskyttelse installeret, hvorfor har jeg brug for VPN?

BullGuard Antivirus, BullGuard Internet Security og BullGuard Premium Protection er produkter, der giver sikkerhed for den enhed, de er installeret på.
Hovedfunktionen i et sikkerhedsprogram er at blokke skadelig kode, uanset form, fra at komme ind eller køre på din enhed.

BullGuard VPN vil skjule din identitet på internettet, hvilket gør det til at virke som om du er i et andet fysisk sted, og vil sikre (kryptere) din trafik.

Her er nogle eksempler på VPN-brug:
  1. Du er på ferie, men du har brug for at bestille varer på din egen valuta, ikke den lokale.
  2. Du er på ferie og vil se din yndlingsfilm på streaming sites, uden begrænsning på grund af din placering.
  3. Du er i en restaurant, og du skal tilslutte til restaurantens offentlige trådløse netværk.
  4. Du ønsker at have en sikker forbindelse til din bank.