Hvordan konfigurerer jeg BullGuard-indstillingerne på min enhed?

Så snart BullGuard installeres, er den klar til at følge princippet "plug and play" - du behøver ikke engang at genstarte enheden.

Der er et par indstillinger, du kan tilpasse i BullGuard Internet Security og Premium Protection:

Til WINDOWS COMPUTER
     Antivirus

For at planlægge en hurtig / fuld / skræddersyet scanning, skal du tjekke denne vejledning: Antivirusprofiler.
     Hvis du er en udvikler, skal du opsætte dit arbejdsmiljø for at blive undtaget fra scanninger.
     Du skal også undtage programmer fra scan, hvis de opdateres ofte og nogle gange med usignerede filer.
     Du kan finde ud af hvordan herfra: Antivirus-indstillinger.

Backup

Oprettelse af en backup-profil er den ansvarlige ting at gøre.
     Du kan vælge One Drive, Dropbox, Online Drive eller endda en lokal harddisk til din backup

Forældre kontrol
     Hvis du deler din computer med børn, skal du oprette en separat Windows-konto med brugerrettigheder.
     Brug BullGuard til at styre webfiltrering, adgang, applikationer og endda specifikke data, som f.eks.
     Kreditkort.

Til ANDROID ENHED
     Indstillingerne for BullGuard-appen styres fra Mobile Security Manager-platformen.