VPN-adgang blokeret i Indien

På grund af nye regler for cybersikkerhed i Indien, meddelte det indiske Computer Emergency Response Team (CERT-In) for nylig, at de med virkning fra 27. juni 2022 vil kræve, at alle VPN-udbydere logger oplysninger såsom e-mailadresser, IP-adresser, tidsstempler og meget mere. Disse oplysninger opbevares derefter i mindst 5 år.
Vi er forpligtet til at holde vores kunders data private, og dette direktiv er uforeneligt med vores VPN-politik om ikke at registrere data. Som følge heraf vil vi fra den 27. juni ikke længere tilbyde adgang til indiske servere til alle brugere, uanset hvor de befinder sig. Alle brugere vil dog stadig kunne bruge vores VPN, mens de rejser uden for Indien.
Det betyder følgende for dig:
  • Du kan fortsat bruge Secure VPN, mens du rejser uden for Indien
  • Du vil ikke kunne få adgang til Secure VPN, mens du fysisk befinder dig i Indien
  • Du vil ikke kunne få adgang til en indisk server, uanset hvor du befinder dig
For at få flere oplysninger om direktivet henvises til CERT-In-direktivet. For at få flere oplysninger om vores VPN-politik om ikke at registrere data på her.