BullGuard eller en tjeneste starter ikke, hvad gør jeg?

Der er mange tilfælde, hvor BullGuard eller en af sine tjenester vil ikke starte.

1. Hvis du har et andet sikkerhedsprogram installeret på din computer (eller resterende filer fra en fejlagtig afinstallation) og det blokerer BullGuard > Du skal afinstallere det pågældende program/slette de resterende filer.
  2. Nogle af Windows-tjenester er ødelagt. Disse skal repareres.
  3. Din computer er allerede inficeret.

De mest sædvanlige fejlmeddelelser, man får, når man installerer BullGuard, er: “Vbscript-fejl” eller “Main service is not running BullGuard cannot start” (efter installation). Alternativt, kan det fejle uden en specifik fejlmeddelelse.

Det bedste råd, vi kan give dig, er: Klik her for at starte en Live Chat og vi vil hjælpe dig videre.

Vi har kvalificerede teknikere til at hjælpe med at fjerne modstridende programmer eller infektioner og reparere dit system.