Udgør forældede webbrowsere en sikkerhedsrisiko?

Det er meget vigtigt at holde din webbrowser opdateret. Det skyldes, at forældede webbrowsere kan udgøre en betydelig sikkerhedsrisiko.
Når du bruger en forældet webbrowser, går du også glip af nye og nyttige funktioner, der understøttes af de nuværende browsere.

De nyeste webbrowsere opdaterer normalt sig selv automatisk.
Nogle af dem modtager dog ikke længere opdateringer, f.eks. Internet Explorer, som nu er forældet (Microsoft har allerede lanceret en erstatningsbrowser ved navn Edge).

Hvis du bruger Internet Explorer, er det bedst at skifte til Microsoft Edge eller en anden aktuel webbrowser for at nyde godt af alle de fordele, som de moderne versioner tilbyder.

Opdater din browser:

Edge
Opera
Google Chrome
Mozilla Firefox